Datatrans webmail szolgáltatás

A webmail szolgáltatás számos előnyt nyújt Neked és vállalkozásodnak! A Datatrans webmail szolgáltatás megrendelésével beruházási költségek nélkül, évente egyszeri díj fejében kaphatsz teljes értékű, nagy rendelkezésre állású levelezőszervert.

E-mail alap

Ingyenes*

E-mail kicsi

12 000 Ft/év

E-mail közepes

18 000 Ft/év

E-mail nagy

24 000 Ft/év

*ügyfeleink részére díjmentes, amennyiben nincs Datatrans internet előfizetésed, úgy bruttó 3 960 Ft /év díj megfizetésével biztosítunk E-mail Alap fiókot.

Webmail szolgáltatás előnyei:

Szolgáltatásunk által számos költséget takarítasz meg, szemben a saját üzemeltetésű vállalati levelező szerverrel:

  • nem kell beruháznia eszközökbe, nem kell azokat nyilvántartani
  • nincs energiaköltsége
  • nem igényel IT személyzetet
  • nem kell licencekkel foglalkoznod

További előnye, hogy:

  • állandó ügyféltámogatást kapsz
  • nagy megbízhatóságú az üzemeltetése
  • rugalmasan bővíthető.

Vírusvédelem

A „DATATRANS Internet” Kft. a központi levelező szerverén elhelyezkedő postafiókok vírusvédelmét a ClamAntiVirus szoftver segítségével biztosítja. A szolgáltatás díjmentes, és vonatkozik minden, a Datatrans központi levelezőszerverén található postafiókra, így válik a webmail szolgáltatás egy lényegesen biztonságosabb megoldássá a vállalati szerverhez képest.

Levélszemét

A „DATATRANS Internet” Kft. levelezőszerverén a kéretlen leveleket a SpamAssassin program szűri. A nem kívánatosnak ítélt levelek tárgyát ***SPAM*** jelzéssel látja el. Bizonyos esetekben a levelet azonnal eldobja. Aki a webmail levelezőrendszerünket használja, az a SPAM (Junk) nevű fiókban találja meg ezeket a leveleket.

Nemzetközi lefedettség

Webmail szolgáltatásunk segítségével a világ bármely pontjáról lekérdezheted, és elküldheted leveleidet, a szolgáltatást a postafiók azonosítójával, és a hozzá tartozó jelszó megadásával veheted igénybe.

Nemzetközi lefedettség

Bármely tárhely csomagunk megrendelése esetén éves díj nélkül biztosítjuk  Datatrans webmail szolgáltatásunkat Neked és cégednek csomagonként eltérő mennyiségű email fiókkal.

További szolgáltatásaink

Internet

Webmail

IP telefon

Legutóbbi bejegyzések

Friss hírek

Lenovo ThinkPad akció!

Nemrég érkezett készletünkbe! Korlátozott mennyiség áll rendelkezésre a kiváló ár-értékarányban kapható Lenovo ThinkPad T460-ból! Előnye

Részletek