Tárhely

A „DATATRANS Internet” Kft. tárhely szolgáltatásával járul hozzá weboldalad stabil alapjainak megteremtéséhez. Válaszd ki a domain neved, és válassz tárhely csomagot az alábbiak közül, hogy mindened meglegyen online vállalkozásodhoz!

Datatrans tárhely csomagok:

Domain alap

Nettó: 8 819 Ft/év

Bruttó: 11 200 Ft/év

Web I.

Nettó: 13 228 Ft/év

Bruttó : 16 800 Ft/év

Web II.

Nettó: 17 992 Ft/év

Bruttó: 22 850 Ft/év

Web III.

Nettó: 25 000 Ft/év

Bruttó: 31 750 Ft/év

* Nemzetközi domain esetén a végződéstől függő felárat számítunk fel.

** Csak kérésre kerül aktiválásra

*** Az utolsó 5 nap érhető el, külön dí­j fejében (5 000 Ft+áfa/alkalom-tól)

Tárhely megrendelés menete:

A fenti tárhely csomagok közül válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet, és kattints a tárhely megrendelés gombra. Töltsd ki a megrendelő űrlapot, amit az elküldés gombra kattintva továbbíthatsz számunkra. Ezt követően ügyfélszolgálatunk munkatársai felveszik Veled a kapcsolatot, átadnak minden szükséges információt, hogy mihamarabb élvezhesd az online piac adta lehetőségeket.

Milyen szempontok szerint válasszunk tárhely csomagot?

A tárhely csomag kiválasztása egy összetettebb folyamat lehet abban az esetben, ha egy tárhely szolgáltató rendkívül széles palettán vonultatja fel a kínálatát. Mivel maga a tárhely is egy számítógépen fut, ezért a különböző specifikációjú hardverek széles termékkínálatot eredményeznek a rendelkezésre álló szerverek képességei alapján az alacsonytól az extrém profi kategóriáig. 

1. Elérhetőség

Az online világban nem vagyunk helyhez kötve. Tárhely szolgáltatót a világ bármely pontján választhatunk, ettől még a weboldalunk elérhető lesz számunkra. Mivel a tárhely üzemeltetése, ahogy korábban már olvashattad stratégiai kérdés, ezért fontos, hogy akár fizikailag is könnyen megközelíthető legyen számunkra a tárhely szolgáltató.

Egy tengerentúli, rendkívül olcsó tárhelyszolgáltatónál esetlegesen felmerült probléma, vagy vitás kérdés orvoslása nem feltétlenül lehetséges azonnal, illetve akár magas költségekkel is járhat.

2. Támogatás

A tárhelyszolgáltató támogatási rendszere is meghatározó szerepet játszik a tárhely kiválasztásában. Egy weboldal esetében számtalan gond adódhat, ezért óriási jelentőséggel bír, hogy a felmerülő problémáinkat a “support” a lehető leghamarabb megválaszolja, illetve megoldja. A „DATATRANS Internet” Kft. ügyféltámogatási rendszere már kiállta az idő próbáját, közel 20 éves múlttal és megfelelően képzett szakmai támogatással állunk az online világba vágyók rendelkezésére.

3. Méret - kapacitás

Standard tárhely méreteink 500 MB és az 5 GB között elérhetőek a fentiekben részletezett módon. Természetesen van lehetőség ettől eltérő tárhely méreteket választani, amennyiben külön igényeid lennének.

A tárhely méretének kiválasztásához érdemes egyeztetni a weboldal készítőjével. Ha már van weboldalad, és azt szeretnéd hozzánk áthozni, akkor a jelenlegi tárhelyszolgáltatót érdemes megkérdezni, hogy jelenleg mekkora tárhelyet használsz.

Egy 500 MB méretű tárhely kezdetben akár elég is lehet egy néhány oldalból álló statikus weboldal üzemeltetéséhez, azonban egy dinamikus, folyamatosan növekvő  és rendszeres biztonsági mentéseket igénylő oldal kb. 3-5 GB tárhelyet igényel.

Abban az esetben, ha kisebb tárhellyel indulsz el, de menet közben a projekt igényli, természetesen tudsz tárhely csomagot módosítani, így a biztonságos és folyamatos üzem tovább garantálható.

4. Sebesség

A tárhely internet kapcsolatának sebessége is döntő lehet egy weboldal esetében, de mivel a „DATATRANS Internet” Kft. fő profilja az internet szolgáltatás, ezért ennek az összetevőnek a profi rendelkezésre állása számunkra nem kihívás. A tárhely csomagjainkat kiszolgáló szerverek a központi szervertermünkben vannak, így a szükséges sebességű internet kapcsolattal rendelkeznek, mely maximálisan kiszolgálja a piaci igényeket.

5. Egyedi igények

Minden szolgáltatási területünkön elmondható, hogy képesek vagyunk egyedi, akár extrém igényeknek is megfelelni, így ez alól a tárhely szolgáltatás sem kivétel. Amennyiben a fenti tárhely csomagjaink méretei nem elegendőek a leendő vagy meglévő weboldalad számára, úgy jelezd igényedet ügyfélszolgálatunk felé.

6. Saját tárhely

Ha nem szeretnél más weboldalakkal osztozni a tárhelyen, akkor a szerver szolgáltatásunk jelenthet megoldást számodra. Ennek keretein belül bérelhetsz a tárhelyednek szervert, de lehetőséged van a saját szerver gépedet is elhelyezni szerver termünkben. Amennyiben nincs még géped, de ez a megoldás a legszimpatikusabb számodra, akkor segíteni tudunk a gép kiválasztásában és telepítésében is.

A fenti információk birtokában bátran válaszd ki a számodra megfelelő tárhely csomagot, de ha még bizonytalan vagy, akkor ne habozz segítséget, információt kérni munkatársainktól, készséggel állunk rendelkezésedre.

További szolgáltatásaink

Internet

Webmail

IP telefon

Legutóbbi bejegyzések

Webmail szolgáltatás

Webmail szolgáltatás Számos előnyt nyújt Neked és vállalkozásodnak!A Datatrans webmail szolgáltatás megrendelésével beruházási költségek nélkül, évente

Részletek

Friss hírek

Datatrans rajzpályázat

„Álom Vakáció” rajzpályázat A „DATATRANS Internet” Kft. felhívja a figyelmet az “Álomvakáció, rajzolj és nyerj” rajzpályázatra.

Részletek