Promóció meghosszabbítva!

Ősiben hamarosan induló optikai szolgáltatásunk promócióját a hatalmas érdeklődésre való tekintettel december 15-ig meghosszabbítjuk!

Azon lakosoknak, akik most igénylik a szolgáltatást, bevezető áron biztosítjuk az optikai 1000 Mbps-os internetet, amint az a településén elérhetővé válik.

Bevezető áras határozott idejű optika díjcsomag:

Díjcsomag neve

Ősi optika 1000*

Maximális letöltési sebesség (Mbps)

1000

Maximális feltöltési sebesség (Mbps)

1000*

Rendes körülmények között elérhető letöltési sebesség (Mbps)

500*

Rendes körülmények között elérhető feltöltési sebesség (Mbps)

500*

Minimális letöltési sebesség (Mbps)

300*

Minimális feltöltési sebesség (Mbps)

50*

A szolgáltatás havi díja:

 

Belépési díj:

0 Ft

Havidíj E-pack fizetéssel:

bruttó 4 490 Ft

Havidíj csekkes fizetéssel:

bruttó 5 190 Ft

*A megjelölt paraméterek még változhatnak a díjcsomag bevezetéséig.

Az e-pack választása esetén a havi számlát kizárólag email-ben küldjük, és a fizetés banki átutalással, csoportos beszedéssel, vagy online bankkártyás fizetéssel lehetséges.

Az optikai szolgáltatás kiépítésekor, helyszíni szerelést kell végeznünk, mely során új beltéri eszközt helyezünk ki. A munkálatok várhatóan kábelezéssel és fúrással járnak.

2023 tavaszán várható a szolgáltatás üzembe helyezése, első körben azon ügyfelekkel egyeztetünk időpontot, akik a november-decemberi akciós programban részt vesznek.

A promóció további részleteiért, illetve a bevezető áras szolgáltatás igénylésért keresd ügyfélszolgálatunk online, telefonon (a +36-22/505-750-es telefonszámon), e-mailben (ugyfelszolgalat@datatrans.hu) vagy Facebookon (https://www.facebook.com/datatrans.hu/).

További szolgáltatásaink

Internet

Webmail

IP telefon

Legutóbbi bejegyzések

Friss hírek

A zsarolóvírusok!

A zsarolóvírusok olyan számítógépes kártevők, amelyek azzal fenyegetik az áldozatot, hogy megsemmisítik a kritikus fontosságú

Részletek