Promóció meghosszabbítva!

Ősiben hamarosan induló optikai szolgáltatásunk promócióját a hatalmas érdeklődésre való tekintettel december 15-ig meghosszabbítjuk!

Azon lakosoknak, akik most igénylik a szolgáltatást, bevezető áron biztosítjuk az optikai 1000 Mbps-os internetet, amint az a településén elérhetővé válik.

Bevezető áras határozott idejű optika díjcsomag:

Díjcsomag neve

Ősi optika 1000*

Maximális letöltési sebesség (Mbps)

1000

Maximális feltöltési sebesség (Mbps)

1000*

Rendes körülmények között elérhető letöltési sebesség (Mbps)

500*

Rendes körülmények között elérhető feltöltési sebesség (Mbps)

500*

Minimális letöltési sebesség (Mbps)

300*

Minimális feltöltési sebesség (Mbps)

50*

A szolgáltatás havi díja:

 

Belépési díj:

0 Ft

Havidíj E-pack fizetéssel:

bruttó 4 490 Ft

Havidíj csekkes fizetéssel:

bruttó 5 190 Ft

*A megjelölt paraméterek még változhatnak a díjcsomag bevezetéséig.

Az e-pack választása esetén a havi számlát kizárólag email-ben küldjük, és a fizetés banki átutalással, csoportos beszedéssel, vagy online bankkártyás fizetéssel lehetséges.

Az optikai szolgáltatás kiépítésekor, helyszíni szerelést kell végeznünk, mely során új beltéri eszközt helyezünk ki. A munkálatok várhatóan kábelezéssel és fúrással járnak.

2023 tavaszán várható a szolgáltatás üzembe helyezése, első körben azon ügyfelekkel egyeztetünk időpontot, akik a november-decemberi akciós programban részt vesznek.

A promóció további részleteiért, illetve a bevezető áras szolgáltatás igénylésért keresd ügyfélszolgálatunk online, telefonon (a +36-22/505-750-es telefonszámon), e-mailben (ugyfelszolgalat@datatrans.hu) vagy Facebookon (https://www.facebook.com/datatrans.hu/).

További szolgáltatásaink

Internet

Webmail

IP telefon

Legutóbbi bejegyzések

Webmail szolgáltatás

Webmail szolgáltatás Számos előnyt nyújt Neked és vállalkozásodnak!A Datatrans webmail szolgáltatás megrendelésével beruházási költségek nélkül, évente

Részletek

Friss hírek

Datatrans rajzpályázat

„Álom Vakáció” rajzpályázat A „DATATRANS Internet” Kft. felhívja a figyelmet az “Álomvakáció, rajzolj és nyerj” rajzpályázatra.

Részletek