Weboldal készítés

Ma már mindenki jelen van a világhálón - te se maradj le róla!

Internetes megjelenésed sokat elárul rólad vagy vállalkozásodról

Az első benyomás az internetes keresés során a weboldal kinézetén, felépítésén, funkcionalitásán múlik. Munkatársaink megtervezik és kivitelezik az igényeidnek megfelelő honlapot, a téged vagy a cégedet legjobban kifejező dizájnt, a gyorsan, könnyen átlátható menürendszert és természetesen a kész honlap karbantartását is vállaljuk.

A weboldaladnak helyet is tudunk biztosítani magas rendelkezésre állású szervereinken, ezzel kapcsolatban a tárhelyekről szóló oldalunkon tudsz tájékozódni.

Folyamatos megújulás

Lehetőség van már létező weboldalad újratervezésére, új egyedi kinézet elkészíttetésére is, vagy akár a funkciók bővítésére, átalakítására. A nálunk készített honlapok vagy tartalomkezelő rendszer (ún. CMS, pl. WordPress, Joomla) alapján működnek, vagy bootstrap (html + css) alapúak. Bármelyik megoldást választod, biztos lehetsz benne, hogy a kor követelményeinek megfelelően honlapod modern és reszponzív lesz, azaz monitoron, laptop kijelzőn, tableten és okostelefonon is a megfelelő formában és méretben, jól olvashatóan fog megjelenni.

website builder

Bízd ránk, majd mi gondozzuk

Vállaljuk azt is, hogy a honlapoddal kapcsolatos kötelező tennivalókat (frissítések, adatfeltöltés, módosítások, rendszeres havi karbantartás) elvégezzük helyetted, eseti megbízás vagy átalánydíjas havi szerződés keretében. Így neked csak azt kell meghatároznod, hogy mi kerüljön fel az oldalra; – a többi már a mi gondunk.

Kérd egyedi ajánlatunkat emailbentelefonon, vagy az alábbi űrlap segítségével:

További szolgáltatásaink

Internet

Webmail

IP telefon

Legutóbbi bejegyzések

Friss hírek

Lenovo ThinkPad akció!

Nemrég érkezett készletünkbe! Korlátozott mennyiség áll rendelkezésre a kiváló ár-értékarányban kapható Lenovo ThinkPad T460-ból! Előnye

Részletek