Miért fontos az informatikai tervezés!

A rendszeres állapotfelmérés és az informatikai tervezés nagyon fontos ahhoz, hogy a számítógépeink és hálózati eszközeink sokáig jól működjenek.

Sokan úgy gondolják, hogy a számítógépeink és a hálózati eszközeink (például: router) problémamentesek és nem igényelnek karbantartást, de valójában idővel elöregednek és komolyabb problémák forrásai lehetnek. Egy rossz pillanatban történő lefagyás vagy műszaki hiba esetén, a munka megakasztásával veszteségeket okozhatnak.

Az állapotfelmérés segít időben észlelni a problémákat, így komolyabb bajokat előzhetünk meg. Érdemes évente legalább egyszer elvégezni az állapotfelmérést. Ha a szakemberek rendszeresen ellenőrzik az eszközeinket, időben látják, hogy megfelelően működnek-e, vagy esetleg cserére szorulnak bizonyos alkatrészek, programok.

Az informatikai tervezés, akkor fontos, ha új rendszert szeretnénk beüzemelni, vagy jelenlegi rendszerünket szeretnénk bővíteni. Így az igényeinknek legmegfelelőbb eszközöket és rendszereket tudjuk beszerezni, továbbá elkerülhetőek a felesleges költségek és a hatékonyságot csökkentő problémák.

További szolgáltatásaink

Internet

Webmail

IP telefon

Legutóbbi bejegyzések

Webmail szolgáltatás

Webmail szolgáltatás Számos előnyt nyújt Neked és vállalkozásodnak!A Datatrans webmail szolgáltatás megrendelésével beruházási költségek nélkül, évente

Részletek

Friss hírek

Datatrans rajzpályázat

„Álom Vakáció” rajzpályázat A „DATATRANS Internet” Kft. felhívja a figyelmet az “Álomvakáció, rajzolj és nyerj” rajzpályázatra.

Részletek