A gördülékeny céges levelezés titka: Datatrans webmail

Önnek is jól jönne egy stabil webmail szolgáltatás, amire bárhol és bármikor számíthat?

Bizonyára Ön is sokszor szembesült már azzal a problémával, hogy a levelezés akadozott a cégen belül, nem, vagy csak késve érkeztek meg bizonyos üzenetek. Egyszóval nem úgy működött a belső kommunikáció, ahogyan az ideális lett volna.

Ez csak a jéghegy csúcsa, ezen kívül még számos bosszúsággal számolhatnak azok, akik nem rendelkeznek személyre szabott webmail szolgáltatással.

Webmail a gördülékeny ügyintézés érdekében

Nem mind arany, ami fénylik – tartja a mondás. Hogy ez mennyire igaz, arról nyilvánvalóan mindenkinek megvan a saját véleménye – de negatív tapasztalatokért sajnos sok esetben nem kell a szomszédba menni… Sőt, el sem kell mozdulni az íróasztaltól, bőven elég, ha egy késve érkező e-mail miatt csorba esik a munkavégzés hatékonyságán… Persze, mindez megelőzhető a megfelelő szolgáltatás és szolgáltató kiválasztásával.

Lehetőségek a céges kommunikációban

Manapság a lehetőségek egész arzenáljával találkozhat az, aki a cégen belüli kommunikációt szeretné az igényeknek megfelelően gördülékenyen kivitelezni:

  • Vezetékes telefon

Ez a hagyományos eszköz egyelőre még nem kopott ki a mindennapi használatból. Nem véletlenül, hiszen a belső vonal használatával a legtöbb cég esetében gyors és hatékony kommunikáció valósítható meg. Kivéve, ha a hívott fél nincs az irodájában, mert egy munkafolyamat miatt el kellett hagynia azt…

  • Különböző csevegőszolgáltatások (Viber, Whatsapp, Hangouts, Messenger stb.)

Ezek a szolgáltatások szintén gyors elérést tesznek lehetővé, és mobiltelefonra is optimalizáltak, ezért nagy előnyük, hogy akár irodán kívül is használhatók. Persze, ennek feltétele, hogy mindkét fél készülékére le legyen töltve az alkalmazás, hiszen csak így valósítható meg az egyidejű, online kapcsolatfelvétel.

  • Skype

Közkedvelt szoftver, hiszen jó minőségben kiváltható segítségével a telefonálás, sőt, egyidejűleg akár 5 személy részére is lehetővé teszi, hogy konferenciabeszélgetést folytassanak. Nem csak szóbeli kapcsolatfelvétel valósítható meg a segítségével, hanem csevegőfunkciója is elérhető.

  • E-mail/webmail

Sokan gondolják úgy, hogy az e-mail csillaga leáldozóban van, azonban ez a legkevésbé sincs így. Bár a csevegőszolgáltatások remekül biztosítják azt, hogy online, interaktív formában, azonnal megbeszélhessék a munkatársak a szükséges dolgokat, az e-mail-nek is van létjogosultsága.

Senki nem szereti keresgéléssel tölteni a drága idejét, a magánéletben sem, de a munkában sem, a tennivalók sokasága mellett. Márpedig ha egy fontos dokumentum, link vagy kép csupán üzenetben érkezik meg, és nem kerül azonnal mentésre, akkor jó eséllyel már néhány óra múlva is csak sok-sok üzenet átgörgetése után lehet a nyomára akadni.

Az e-mail-lel ez kivédhető, hiszen érkezzen a várva várt dolog csatolmányként vagy a levél törzsében, dátum és feladó alapján könnyedén visszakereshető.

Miért érdemes a Datatrans webmail szolgáltatását használni?

A Datatrans webmail szolgáltatása nem csak magánszemélyek, hanem cégek számára is elérhető. Maga a levelező integrálható a közismert levelező programokba (pl. Outlook, Thunderbird).

A webmail webes felülete hasonló a közismert levelezők felépítéséhez, vagyis a bejövő és a kimenő levelek mellett a piszkozatok, a spam, valamint a már törölt, de még kukában lévő levelek is megtekinthetők.

Egy megjelenített üzenetre adott a válasz lehetősége, ha több személy is címzettje az adott levélnek, akkor természetesen arra az opcióra is lehetőséget kínál a webmail szolgáltatás, hogy mindenkinek elküldésre kerüljön a válaszüzenet.

A “Jelölés” gomb azt biztosítja, hogy a leveleket különbözőképpen megjelölje a felhasználó (olvasatlannak a már olvasottat, de a fontos, illetve a kéretlen levél is ellátható a megfelelő “jellel”).

A “Személyes címjegyzék” lehetőséget biztosít arra, hogy a gyakran használt, illetve a fontos e-mail címek mindig kattinthatóak – vagyis kiválaszthatóak – legyenek, ennek köszönhetően nem kell újra és újra beírni a címzettet, hiszen a címjegyzékből kiválasztható, vagy az első néhány karakter begépelése után beemelhető.

Természetesen fájl csatolására is lehetőség van, ezt 50 MB-os méretig támogatja a webmail szolgáltatás.

A “Beállítások” menüpontnak köszönhetően Ön kedvének és ízlésének megfelelően testreszabhatja a felületet.

Webmail szolgáltatásunk lehetőséget biztosít az Ön számára arra, hogy a világ bármely pontján elolvashassa beérkező leveleit, és meg is válaszolhassa azokat. Ügyfeleink ezt a szolgáltatást a postafiók azonosítójával, valamint a hozzá tartozó jelszóval vehetik igénybe.

Webmail szolgáltatásunk kielégíti azon igényeket, amelyek egy levelezőrendszerhez kapcsolódóan megjelennek. Gyors, pontos, maga a felhasználói felület egyszerűségében nagyszerű, hiszen felesleges sallangok nélkül biztosítja az áttekinthetőséget.

Fontos Önnek, hogy olyan levelezőt használjon, amelynek üzemeltetése magyar szerveren keresztül történik? A Datatrans webmail ezt a kívánságot könnyedén teljesíteni tudja, hiszen a közismert, “világhírű” webmail szolgáltatásokkal ellentétben ezen szolgáltatásunk alapja egy Magyarországon, egészen pontosan a cégünk központjában üzemeltetett levelezőszerver.

A Datatrans webmail szolgáltatása nagyszerű választás lehet az Ön cége számára abban az esetben, ha a vállalati levelezést szeretné kézben tartani egy megbízható levelezőrendszer segítségével.

Amennyiben többet szeretne tudni webmail szolgáltatásunkról, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot (LINK: https://www.datatrans.hu/kapcsolat) elérhetőségeinken!

További szolgáltatásaink

Internet

Webmail

IP telefon

Legutóbbi bejegyzések

Webmail szolgáltatás

Webmail szolgáltatás Számos előnyt nyújt Neked és vállalkozásodnak!A Datatrans webmail szolgáltatás megrendelésével beruházási költségek nélkül, évente

Részletek

Friss hírek

Datatrans rajzpályázat

„Álom Vakáció” rajzpályázat A „DATATRANS Internet” Kft. felhívja a figyelmet az “Álomvakáció, rajzolj és nyerj” rajzpályázatra.

Részletek